Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

           Pokémon-peli

Ensimmäinen sukupolvi:

Pokémon Red: 

Pokemon red oli ensimmäinen Pokémon-peli, ja se on myös yhä eniten myyty Pokémon-peli, ja toiseksi eniten myyty peli Gameboy/Gameboy Color/Gameboy Advanselle. Tässä pelissä pelaaja pääsee seikkailemaan Kanto-alueella, ja kouluttamaan sekä pyydystämään Pokémoneja. Tämä peli oli sarjan ensimmäinen, ja siinä ei ollut asioita kuten Pokémonin munat, tai pokemon kisat(Pokemon Contest).

Pokémon Green:

Pokémon green on täysin samanlainen kuin Pokémon red, mutta se julkaistiin aluksi vain japanissa, ja vasta sitten kun Pokémon gold ja silver (Toinen Sukupolvi) julkaistiin japanissa, se käännettiin englanniksi. Sen englannin-kielinen versio jäi paljolti tuntemattomaksi, sillä se julkaistiin vasta redin ja bluen jälkeen.

Pokémon Blue:

Pokémon blue on peli, joka julkaistiin pokémon redin jälkeen. Se tehtiin, koska Pokémon redissä ei pystynyt pyydystämään kaikkia Pokémoneja, vaan esimerkiksi Abran voi pyydystää vain Pokémon bluessa.

Pokémon Yellow:

Pokémon yellow on erillainen peli kuin Pokémon red/blue/green, sillä se perustuu enemmän Pokémon jaksoihin. Pelaaja aloittaa matkansa Pikachulla, ja Hänen Rivalinsa (Gary/Green/Blue) aloittaa Eeveellä. Pelissä pelaaja voi saada kaikki Kanto-alueen aloitus Pokémonit (Charmander/Squirtle/Bulbasaur). Myös Raketti-ryhmän Jessie,James ja Meowth ovat pelissä. Heitä vastaan taistellaan ensimmäisen kerran Mt. Moonissa, ja sitten parissa muussa paikassa sen jälkeen. Rivalin Eevee kehittyy joksikin sen muodoista, riippuen siitä, miten pelaaja parjää taisteluissa häntä vastaan. Pelaajan Pikachu Voi oppia SURFin (Hm 03), ja vahingoittaa kivityypin Pokémoneja sähkotyypin hyökkäyksillä.

Tässä kartta Kanto-alueesta, jolla näissä peleissä seikkaillaan:

Toinen Sukupolvi:

Pokémon Gold:

Pokémon gold on ensimmäinen toisen sukupolven Pokémon peli. Siinä oli suuri muutos verrattuna edellisiin Pokémon peleihin. Pelaaja aloitti pelin Johto alueella, jossa kaikki on erillaista kuin Kanto alueella. Alku Pokémonit ovat Cyndaguil, Totodile, ja Chikorita, joista pelaaa valitsee yhden. Rival (Silver) saa sitten sen jonka  tyyppi on vahva omaa pokémonia vastaan. Kun pelaaja on päässyt Pokémon liigan läpi, hänen seikkailunsa eivät lopukkaan, vaan hän pääsee seikkailemaan Kanto alueelle. Pelissä on siis yhteensä 16 Pokémon salia. Pelissä on myös täysin uusi asia, eli pokemonin munat, joista on tullut nykyään yksi pelien suosituimmista asioista.

Pokémon Silver:

Pokémon silver on lähes samanlainen kuin Pokémon Gold. On vain Pokémoneja joita ei voi pyydystää kuin toisessa versiossa.

Pokémon Crystal:

Pokémon crystal on parannettu versio Pokémon gold ja Pokémon silver versioista. siinä on mahdollista pyydystää kaikki paitsi alku-Pokémonit.

Kolmas sukupolvi:  

HOENIN: 

Pokémon Ruby:

Pokemon ruby on kolmannen sukupolven peli jossa seikkaillaan aivan uudella hoenn alueella. Pelissä on 135 uutta pokemonnia ja aivan uusi pokemon conters. pelissä voi myös kasvattaa marjoja ja pelin alku pokemonit on treeko mudkip torchic.

 

                      Sapphire

 

Sapphire on lähes saman lainen kuin ruby mutta näissä on 7 ero avaa pokemonia.

Get the Flash Player to see this player.
©2019 Pokemonmasters - suntuubi.com